Guidningar och verkstäder för barn | EMMA – Esbo moderna konstmuseum

Guidningar och verkstäder för barn

Barn tittar på konstverk

Barnens program

Barnens kvart vard. 60 € / lö-sö 88 €
Barnens kvart fokuserar på betraktande och berättande framför ett konstverk. Längd 15 min.

Barnens timme vard. 60 € / lö-sö 88 €
Barnens timme fokuserar på betraktande och berättande framför 2-3- konstverk med sagoteringens hjälp. Längd 30-45 min.

Barnens verkstadskalas 90 € / lö-sö 110 € + 8/10 € menu är ett kalas för över 4-åringar, som innefattar ett besök i utställningen, verkstadsarbete och en festmåltid i SIS.Deli. Längd 90 min.
På Barnens verkstadskalas betraktar och berättar vi tillsammans i utställningen varefter upplevelsen fortsätter med eget arbete i verkstaden.

Ryggsäcksresor På Ryggsäcksresor kan 4–12-åringar bekanta sig med alla museerna i Utställningscentret WeeGee. Ryggsäckarna lånas ut i biljettkassan.

Sagoberättarstolen Konstnär Anu Tuominens sagoberättarstol med namnet Kirjankannet koivupuuta - ajatukset Australiasta asti (Bokpärmar av björk - tankar från Australien) är ett konstverk som man får och borde sitta i. I den tillhörande boken får man skriva egna sagor som stolen inspirerar till. Sagoberättarpulpeten hör till Saastamoinenstiftelsens samling och den kommer med jämna mellanrum att byta plats i utställningsutrymmet.

GUIDNINGAR MED FÖRHANDSBOKNING Bokningar må-fr kl. 10–14, tfn 043 827 0941 eller http://www.emma.museum/sv/bokaguidning »