Verkstadskalas | EMMA – Esbo moderna konstmuseum

Verkstadskalas

Under verkstadskalaset tittar vi på konstutställning, tillverkar egna konstverk. Rekommenderad för barn över 4 år. Välja mellan två alternativ:

1. Smaklandskap

Hur smakar konst? Fira en trevlig födelsedag på ett museum genom att på ett roligt sätt lära dig om konst och genom att göra själv. På utställningen bekantar vi oss med konstverkens värld genom att prata och förundra oss tillsammans, och i verkstaden skapar vi egna konstverk av matvaror. Hur ser ett självporträtt sammansatt av läckerheter ut? Portionerna som vi själva skapat fotograferas och till slut håller vi kalas!

Längd: 2 t
Vardagar: 90 € / per grupp, (ti-fri från 17.00: 110 € / per grupp)
Under veckoslutet: 110 € / per grupp
Menu: 10€ / pers.
Början: kl 11, kl 13 eller kl 15 (under veckosluten)

2.  Från 21.6.

"Ämbaransikte och triangelhår " och andra skojiga självporträtt

Vad allt innebär ett självporträtt och hur kan det se ut? Kalaset börjar med en rundtur i utställningen där vi på ett lekfullt sätt fördjupar oss i självporträttens, färgernas och formernas värld. I verkstaden fortsätter vi studera former och färger genom att skapa icke-föreställande självporträtt på transparanger. Verkstaden avslutas med ett gruppfoto, som skickas digitalt till deltagarna. Kalaset riktar sig till barn över 4 år.

Längd: 2 t
Pris: 90 € / per grupp (ti-fri från 17.00: 110 € / per grupp) och 110 € under veckoslutet. Därtill: Valbar menu (Smaka på Landskapet -menu 10€/pers.)
Början: kl 11, kl 13 eller kl 15 (under veckosluten)
Gruppstorlek: Rekommenderas att vara 15 barn och 1 vuxen per 5 barn. Max. 20 barn + 5 vuxna.

Serveringen i samband med "Ämbaransikte och trianglehår" och andra skojiga självporträtter -konstverkstaden:

Konstnärsmeny 1
11€ / barn
  • Saft
  • Hotdogbar (L)
  • Grönsakstavar + dipp
  • Födelsedagsgräddtårta (L)
Konstnärsmeny 2
8,5 € / barn
  • Saft
  • Oltermanni-köttbullsspett(L)
  • Glassbuffé (vaniljglass, sås och dekorationer) (L)